Winterbanden kopen

Wij leveren in principe alle merken winterbanden, toch geven wij de voorkeur aan een A-Merk, zeker omdat u onder zware weersomstandigheden de weg op moet en veiligheid gaat immers boven alles. Goedkoop is vaak duurkoop en ons advies is daarom niet teveel bezuinigen op uw winterbanden!

Wij monteren bij voorkeur Michelin, Continental, Vredestein en Hankook.

U kunt nu alvast uw winterbanden bestellen; halen en betalen komt bij de wissel van uw banden. Wij vragen daarvoor een aanbetaling van 10% over het aankoopbedrag inclusief BTW.

Sowieso heeft u bij ons een minimale korting van 25% op alle winterbanden, maar vaak kunnen de kortingen verder oplopen tot zo’n 40%. De bruto prijzen zijn vaak hoog en wij vinden dat dat best iets minder kan! Wij hebben bijna alle maten en merken in huis en zo niet, dan in elk geval de volgende dag.

Tevens leveren wij veel aluminium en stalen velgen met kortingen tot wel 35%. Kijk eens bij de rubriek "sportvelgen" wat de mogelijkheden zoal zijn.
Voor de meeste velgen is zelfs een voorbeeld foto met auto mogelijk, zodat je meteen kunt zien of je de velg bij je auto vindt passen.

Bel of mail ons voor een offerte voor winterbanden of combinaties met velgen. Vergeet daarbij niet uw bandenmaat bij de hand te houden.
De bandenmaat kunt u van uw huidige banden aflezen (bijvoorbeeld 165/70/14). Kijk voor informatie over bandenmaat bij de algemene informatie op onze site.

Laagste prijs garantie

Wanneer u ons een recente offerte voor winterbanden kunt laten zien, kunnen wij u –mits leverbaar- dezelfde banden aanbieden met nog een extra korting op het geoffreerde bedrag van 3%.